PUBGM: Kehadiran "Soloz" DaddyHood dan XK Penjahat 'Gempar' PUBG MOBILE PRO LEAGUE (PMPL S4)

Posted by Nadzreen on Julai 28, 2021

Hi, para eGGlets pasti anda mengikuti perkembangan PUBGM tanpa jemukan sebab ingin tahu perkembangan pasukan kegemaran anda dan berita sensasi yang terjadi dalam dunia permainan video ini bukan.

Tepat jam 12 tadi, peminat PUBG dikejutkan dengan berita PMPL Musim 4 kali ini menjanjikan perubahan yang lebih menarik dengan Pemimpin Pendapat Utama (KOL) terbesar Malaysia bergabung dengan pasukan teratas bagi meningkatkan persaingan.

PUBG PMPL Malaysia / Singapura Musim 4 akan berlangsung dari 24 Ogos hingga 19 September, dengan pertandingan selama 18 hari dan jumlah hadiah berjumlah USD 150,000.

Tertanya berita mengejutkan ini peminat PUBG dimana mereka dapat melihat idola mereka kini bersaing dalam pertandingan kompetitif walaupun tidak berada dalam satu pasukan.

Antara KOL terkenal Mohd Fariz "Soloz" Zakaria yang bergabung dengan Anti Circle, DaddyHood (DDYHD) yang bergabung dengan Homebois dan XK Penjahat bergabung dengan R2K.

Penyertaan mereka tentunya akan menjadi pentas persaingan yang sengit dan juga meningkatkan sukan di negara ini.

Penyertaan keempat-empat pemain utama akan menjadi berita baik terutama bagi peminat mereka yang tidak sabar-sabar yang pasti akan memberi inspirasi kepada pemain baru dalam komuniti ini.

Jangan lupa untuk FOLLOW, LIKE dan KOMEN di media sosial eGG.Network bagi mengikuti perkembangan PUBGM.

Rocketfuel Entertainment Sdn Bhd (Tel: +603 9543 3838)
Rocketfuel Entertainment Sdn Bhd
 (Tel: +603 9543 3838)
© 2021 MEASAT BROADCAST NETWORK SYSTEMS SDN BHD. Hak cipta terpelihara
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram