Perlawanan Amal Ulang Tahun eGG Rocket League All-Star 'Buka Gelanggang' Minggu Depan!

Posted by Nadzreen on November 12, 2021

Beberapa minggu lalu, para eGGlets disajikan dengan perlawanan MLBB, PUBG Mobile dan Valorant yang mendebarkan bagi meraikan sambutan ulang tahun ke-5 eGG Network.

Kerana sokongan luarbiasa anda, eGG Network melakukan sesuatu yang istimewa bagi mengakhiri sambutan ini dengan menganjurkan Perlawanan Amal Rocket League All Star.

Ya, buat pertama kalinya, anda akan dapat melihat ramai Pencipta Permainan Facebook kegemaran anda memandu kereta dan merebut bola gergasi di stadium.

Ia akan menjadi kejohanan 4v4, di mana pasukan pertama dengan lima kemenangan akan dinobatkan sebagai juara.

Semasa acara itu, semua kutipan 'Star-tipping' daripada aliran itu akan disumbangkan kepada Rumah Kanak-Kanak (RKK) Rembau, Negeri Sembilan. Sebuah institusi yang dipilih dengan teliti yang menjaga dan melindungi kanak-kanak mempunyai latar belakang bermasalah.

MSI, penaja kejohanan dengan murah hati akan menambah RM 10,000 bintang. Sebagai bonus kepada penonton, kami juga akan memberikan hadiah bernilai RM6,500 sepanjang hari.

Apa yang anda perlu lakukan ialah 'like' siaran Facebook (yang disiarkan secara langsung pada 17 November, 10 pagi), isi borang pendaftaran yang dipautkan dalam siaran, tinggalkan komen 'tag' KOL yang menyertai kejohanan dan tag 3 daripada rakan anda. Ikuti strim langsung untuk melihat pengumuman pemenang - semudah itu saja!

Hadiah Giveaway

KOL yang mengambil bahagian

Pasukan Jingga

Pasukan Biru

Kejohanan ini akan dihoskan oleh Qontra dan Spartanker, dua wajah yang sangat dikenali jika anda telah mengikuti senario esport Malaysia, jadi anda tahu ianya pasti meriah dan gempak!

Tidak kira sama ada anda pemain Rocket League atau tidak, kami menjamin ia sangat menyeronokkan! Jadi jom lepak dengan kami di Facebook pada 20 November, 12-3 PM.

Kejohanan Amal All-Star Liga Roket Ulang Tahun eGG ditaja oleh MSI Malaysia, syarikat di sebalik GE66 Raider - komputer riba permainan nipis tanpa kompromi. Dikuasakan oleh Pemproses Intel® Core™ Generasi ke-11, GeForce RTX™ 3080 dan paparan QHD 240Hz, ia adalah semua yang anda inginkan dalam pada gadget permainan mudah alih dan banyak lagi.

Rocketfuel Entertainment Sdn Bhd (Tel: +603 9543 3838)
Rocketfuel Entertainment Sdn Bhd
 (Tel: +603 9543 3838)
© 2021 MEASAT BROADCAST NETWORK SYSTEMS SDN BHD. Hak cipta terpelihara
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram