Valorant Agents Assemble - Kejohanan Komuniti eGG Network

Posted by George Wong on September 25, 2021

Pada awal tahun ini, eGG Network memulakan kejohanan komuniti pertama, Telur Mata Cup, yang telah menjadikan satu kejayaan membanggakan. Banyak benda yang dipelajari untuk menganjurkan kejohanan tersebut, dan kini sekali lagi, kami akan menganjurkan pertandingan sempena ulang tahun ke-5 eGG Network. Yang lebih menarik apabila meraikannya bersama komuniti e-sukan. Sepanjang bulan Oktober hingga November ini, kami akan bawakan satu siri kejohanan untuk komuniti e-sukan (ditambah satu lagi kejutan istimewa). 

Valorant Agents Assemble adalah permainan video yang pertama akan dipertandingan dan pastinya akan menambah keterujaan peminat Valorant. Terbuka kepada komuniti, terdapat 9 pasukan pemain akan menentang pasukan all-star Facebook Gaming Creators! Pemenang setiap pusingan akan dapatkan potongan hadiah bernilai RM30,000. Mod permainan adalah Spike Rush, dan semua pesaing yang harus mengalahkan pasukan KOL dalam pusingan yang mereka mainkan. 

Adakah anda mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk mengalahkan beberapa top pemain Valorant? Pendaftaran dibuka esok (26 September) dan nantikan untuk pautan untuk mendaftar di halaman Facebook kami - Sekiranya Valorant bukan permainan pilihan anda jangan risau kami mempunyai beberapa permainan lain yang menanti anda 😉. 

Valorant Agents Assemble ditaja oleh MSI Malaysia, syarikat di sebalik GE66 Raider - komputer riba kelas permainan nipis tanpa kompromi. Dikuasakan oleh Intel® Core ™ Gen ke-11 Pemproses, paparan GeForce RTX ™ 3080, dan QHD 240Hz, apa yang anda mahukan pada komputer riba permainan mudah alih dan banyak lagi. 

Tambahan pula untuk hadiah giveaway, pemenang giveaway juga berpeluang untuk mendapatkan Valorant Points ihsan daripada Codashop - Pantas & mudah untuk membeli game kredit.

Peminat boleh mengikuti eGG Network di Facebook dan Instagram, atau melayari laman web www.egg.network untuk maklumat lanjut mengenai Valorant Agents Assemble.

Rocketfuel Entertainment Sdn Bhd (Tel: +603 9543 3838)
Rocketfuel Entertainment Sdn Bhd
 (Tel: +603 9543 3838)
© 2021 MEASAT BROADCAST NETWORK SYSTEMS SDN BHD. Hak cipta terpelihara
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram